Κλείσιμο

Και το ΚΙΝΑΛ ψηφίζει το αθλητικό νομοσχέδιο Αυγενάκη

Με ευρύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία αναμένεται να ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο, που συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια την προσεχή Παρασκευή. Στην επί των άρθρων συνεδρίαση, το ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ψηφίζει το νομοσχέδιο επί της αρχής, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει, παρότι συμφωνεί με τα περισσότερα άρθρα και παρά το οξύ επεισόδιο του βουλευτή του στην Αχαΐα, Κωνσταντίνου Μάρκου, με τον γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή!

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν άντεξε για όσα κόμπαζε, στις τοποθετήσεις του, ο κ. Σεβαστής και του φώναξε «ώρα να πας στο σπίτι σου μπας και δει ο στίβος καλύτερη μέρα» και στην απάντηση του γ.γ. «σπίτι μου είναι ο στίβος εδώ και 45 χρόνια» του ανταπάντησε, «ώρα να αλλάξει αυτό»!

Επιπλέον, «πληρωμένες απαντήσεις» στον Βασίλη Σεβαστή έδωσε -κατά την ακρόαση των φορέων- και ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, που τοποθετήθηκε ένθερμα υπέρ του Νομοσχεδίου, εκ μέρους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Ο «γιός του ανέμου» άσκησε γενική κριτική εναντίον των «ισόβιων» Ομοσπονδιαρχών, ο κ. Σεβαστής ενοχλήθηκε από τις γενικεύσεις και ο Κακλαμανάκης έκανε λόγο για «ομερτά» όλων τους στην Ολομέλεια της ΕΟΕ…

Στο μεταξύ ολοένα και μεγαλώνει ο κατάλογος Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών που με δημόσιες τοποθετήσεις τους στηρίζουν το Νομοσχέδιο και επιχειρηματολογούν για τη διοικητική ανανέωση των Ομοσπονδιών. Ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Δημήτρης Κοκολάκης με ευθεία επίθεση προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο προστέθηκαν σ’ εκείνες των Πύρρου Δήμα, της Βούλας Κοζομπόλη, της Μαρίας Χριστοφορίδου, του Κώστα Κεντέρη, του Δημήτρη Μούγιου, του Ανδρέα Κατσαρού, του Νίκου Δεληγιάννη, της Αγγελικής Καραπατάκη, της Ειρήνης Αϊνδιλή, του Μιχάλη Κουρέτα, της Βούλας Ζυγούρη, του Γιάννη Τσίλη, του Δημήτρη Παπαδόπουλου κ.ά. 
 

Πηγή: skai.gr