Στον τελικό ο Γρηγοριάδης

Μπορεί να μην μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα, αλλά τον στόχο του τον πέτυχε.

Ο Άρης Γρηγοριάδη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης, όπου θα προσπαθήσει το μεσημέρι της Κυριακής να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Μόντρεαλ.

\"Το βλέπω πολύ δύσκολο για βάθρο\" τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την προσπάθεια του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 25.66 και πέρασε ως έβδομος στο σύνολο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ελληνική παρουσία σε τελικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά τον Γιάννη Δρυμωνάκο που κατέλαβε την έβδομη θέση στα 200μ. πεταλούδα.

\"Το βλέπω πολύ δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος που προκρίθηκα στον τελικό, αφού δεν βρίσκομαι στην κατάσταση που επιθυμούσα. Δεν \"βγήκε\" η προπόνηση και το φορμάρισμα. Ηθελα στον ημιτελικό να κολυμπήσω στα 25.20 και στον τελικό λίγο πιο κάτω. Στον τελικό θα κάνω την προσπάθειά μου και ό,τι βγει\", δήλωσε ο Ελληνας πρωταθλητής αμέσως μετά τον ημιτελικό του αγωνίσματος, όπου πέτυχε τον έβδομο χρόνο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η οκτάδα του τελικού (σε παρένθεση ο χρόνος που σημείωσε κάθε αθλητής στον ημιτελικό): Λίαμ Τάνκοκ (Μ.Βρετανία, 25.08), Στέφεν Ντρίσεν (Γερμανία, 25.21), Γκέρχαρντ Ζάντμπεργκ (Ν.Αφρική, 25.26), Τόμας Ρούπρατ (Γερμανία, 25.29), Μάθιου Κλέι (Μ.Βρετανία, 25.48), Τζούνια Κόγκα (Ιαπωνία, 25.55) Αρης Γρηγοριάδης (ΕΛΛΑΔΑ, 25.66) και Ματ Γουέλς (Αυστραλία, 25.76).
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr