Σλούκας: «Αποτύχαμε παταγωδώς»

Αποτυχία χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί της Τσεχίας, με τον γκαρντ της Φενέρ να τονίζει πως ήταν καταδικαστική η ήττα από τη Βραζιλία, στην πρώτη φάση.

«Αποτύχαμε παταγωδώς. Για μένα το κλειδί ήταν το ματς με τη Βραζιλία. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη νίκη σήμερα. Για μένα ήταν λάθος ξεκάθαρα (το 5ο φάουλ στον Γιάννη)», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει, αλλά το 5ο φάουλ ήταν υπερβολικό. Όλα τα παιδιά θέλουν να πετύχει η Εθνική. Η πικρία μου είναι ότι χαλαρώσαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να χάνουμε την διαφορά των 17 πόντων από μια ομάδα που έχασε με 25 από τη Τσεχία. Τη νίκη τη θεωρούσα δεδομένη σήμερα, το είδατε. Το πρόσημο είναι πολύ αρνητικό».

Για τη νίκη με την Τσεχία: «Σήμερα τι να σχολιάσουμε. Το ματς ήταν ιδιαίτερο. Τη νίκη την είχαμε, αλλά κυνηγούσαμε τους 12 πόντους. Μένει η πικρία, γιατί πλησιάσαμε τη διαφορά. Χάσαμε και 4 εύκολες βολές».

Πηγή: Sport FM