Κλείσιμο

Πάλεψε σκληρά αλλά αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο US Open

Στον τρίτο γύρο του Όουπεν των Ηνωμένων Πολιτειών σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη.

Η ελληνίδα αθλήτρια πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Αυστραλή ’σλεϊ Μπάρτι, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη και στο ταμπλό της διοργάνωσης.

Η πολύπειρη Μπάρτι
ήταν πιο σταθερή και πιο αποτελεσματική, παρά το γεγονός ότι υπέπεσε σε λάθη στο πρώτο σερβίς στο 54% των πόντων όπου σέρβιρε.

Επέστρεψε στην Σάκκαρη μόνον τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ, από τις οποίες η ελληνίδα πρωταθλήτρια αξιοποίησε μόνον μία. Στον αντίποδα, η Αυστραλή έσπασε τέσσερις φορές το σερβίς της Σάκκαρη και δεν απειλήθηκε στο παιχνίδι.

Η ελληνίδα αθλήτρια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όμως υπέπεσε σε 39 αβίαστα λάθη και υστέρησε στα νικηφόρα χτυπήματα, με συνέπεια να ολοκληρώσει τον αγώνα με 17 λιγότερους κερδισμένους πόντους.

Σε κάθε περίπτωση η Σάκκαρη αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι το τέταρτο και τελευταίο τουρνουά Γκραν Σλαμ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοσή της στα γήπεδα της Νέας Υόρκης.

Καθότι έφτασε έως τον τρίτο γύρο η Σάκκαρη θα βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό 163.000 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της διοργάνωσης.
Πηγή: skai.gr