Ασημένιο ο Γκολομέεφ στο Παγκόσμιο!

Μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Υγρού Στίβου για τον Κριστιάν Γκολομέεφ.
  
Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τελικού των 50μ. ύπτιο και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 21.45.

Ο Γκολομέεφ έγινε ο δεύτερος Έλληνας που κατακτά το μετάλλιο, μετά τον ’ρη Γρηγοριάδη ο οποίος στο Μόντρεαλ είχε πάρει το χρυσό στα 50μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής βρέθηκε στη δεύτερη θέση μαζί με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Φράτους, πίσω από τον Αμερικανό Κάλεμπ Ντρέσελ που πήρε το χρυσό με 21.04 , χρόνος που αποτελεί ρεκόρ αγώνων.

Τεράστια επιτυχία για τον ίδιο και για την ελληνική κολύμβηση, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, το ασημένιο μετάλλιο του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού.

Ο κ. Αυγενάκης έστειλε μέσω ανάρτησής του στο twitter τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα πρωταθλητή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θερμά συγχαρητήρια στον 26χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας, Κριστιάν Γκολομέεβ, για το ασημένιο μετάλλιό του στην κούρσα της μιας ανάσας, στα 50μ. ελεύθερο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του ίδιου και φυσικά της ελληνικής κολύμβησης, στη διοργάνωση που γίνεται στη Νότιο Κορέα».



Πηγή: sport-fm.grΑνάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιτυχία του Κριστιάν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Θερμά συγχαρητήρια στον Κριστιάν Γκολομέεβ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μ. ελεύθερο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Μας έκανε περήφανους!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.