Κλείσιμο

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πάσχει από λευχαιμία ο Μιχαΐλοβιτς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο «στρατόπεδο» της Μπολόνια η είδηση ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει διαγνωστεί με λευχαιμία! Είδηση, μάλιστα, που αποκάλυψε ο ίδιος ο σέρβος τεχνικός των «ροσομπλού» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Έκανα μερικά τεστ και εκεί φάνηκαν κάποιες ανωμαλίες που δεν είχαν προκύψει πριν από μερικούς μήνες. Προσπάθησα να πείσω τη γυναίκα μου ότι είχα πυρετό, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα επιπλέον εξετάσεις και το πόρισμα έδειξε λευχαιμία. Δέχτηκα ένα δυνατό χτύπημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μιχαΐλοβιτς.

«Πήγα σπίτι μου, έκλαψα. Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου. Δεν είναι δάκρυα από φόβο αυτά που έχω. Σέβομαι την ασθένεια, αλλά θα νικήσω, κοιτάζοντάς την στα μάτια. Την Τρίτη θα ξεκινήσω προπονήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Είναι μια έντονη ασθένεια αλλά θεραπεύεται και μπορεί να νικηθεί».

Πάντως, ο διευθυντής
της Μπολόνια, Βάλτερ Σαμπατίνι, ξεκαθάρισε πως ο 50χρονος κόουτς δεν πρόκειται να φύγει από την ιταλική ομάδα, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

«Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, η οικογένεια Σαπούτο ήρθε εδώ με πτήση από το Μόντρεαλ. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει στα χέρια του την Μπολόνια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εγώ σας λέω ότι δεν θα συμβεί τίποτα, είναι απίστευτα δυνατός», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr