Προσπαθεί για νέα «βόμβα» με Γκασόλ η Μπαρτσελόνα!

Πήρε φόρα και δεν σταματά πουθενά η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα!

Μετά την απόκτηση των Μπράντον Ντέιβις, Κόρεϊ Χίγκινς, την δεδομένη συμφωνία με τον Νίκολα Μίροτιτς και τις ανανεώσεις με Βίκτορ Κλαβέρ, ’νταμ Χάνγκα και Τομά Ερτέλ, οι «μπλαουγκράνα» είναι σύμφωνα με πληροφορίες του sprotfm.gr, έτοιμοι να ταράξουν ακόμα περισσότερο τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση και του Πάου Γκασόλ!

Ο 39χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που του στέρησε το τέλος της σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς αλλά και το προσεχές Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας με την Εθνική Ισπανίας και έχει ως προτεραιότητα να μείνει για μία ακόμα σεζόν στο ΝΒΑ, όπου βρίσκεται από το 2001 και κατά σειρά σε Γκρίζλις, Λέικερς, Μπουλς, Σπερς και Μπακς.

Η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει προσεγγίσει τον πρώην παίκτη της, προσφέροντάς του ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο, με στόχο να επιστρέψει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και να την ενισχύσει στην προσπάθειά της να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Οι διοικούντες τον σύλλογο, θέλουν πολύ να κλείσει ο παίκτης την καριέρα του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα για να ακολουθήσει μία καριέρα γεμάτη διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο παίκτης, είχε δηλώσει πως προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ, όμως όσο περνούν οι μέρες και δεν βρίσκει κάτι, σκέφτεται ολοένα και περισσότερο το ενδεχόμενο να μπει σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα.

Μένει να αποδειχθεί αν θα αποδώσει καρπούς και αυτή η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας της Βαρκελώνης, που θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τα δεδομένα στη νέα Ευρωλίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr