Ρολάν Γκαρός: To πήρε ο Ραφαέλ Ναδάλ ! (pic + vid)

Δεν... παίζεται ο Ράφα Ναδάλ! 

Ο Ισπανός τενίστας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει αντίπαλο όταν παίζει σε χώμα, επικράτησε 3-1 σετ του Ντομινίκ Τιμ και κατέκτησε για 12η φορά στην καριέρα του το Ρολάν Γκαρός, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος!
Ο Ναδάλ για την ακρίβεια μετράει 12 νίκες σε ισάριθμους τελικούς στο Ρολάν Γκαρός, με νίκες 93-2. 

Πρόκειται για το 18ο Γκραν Σλαμ που κατακτά ο τεράστιος αυτός τεννίστας, ο οποίος από το 2005 κι έπειτα έχει... συνηθίσει να πανηγυρίζει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο! 

Στο αμιγώς αγωνιστικό, ο Ναδάλ έδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στον Τιμ. Αφού πήρε με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 6-3, στη συνέχεια είδε τον 26χρονο Αυστριακό τεννίστα να ισοφαρίζει σε 1-1 (5-7). 

Αυτό λειτούργησε θετικά για τον Ισπανό και όχι για τον Αυστριακό καθώς ο Ναδάλ σοβαρεύτηκε και τον... καθάρισε! Πήρε και τα δύο σετ με σκορ 6-1 και έδειξε στον Τιμ ότι πρέπει ακόμη να φάει πολλά... ψωμιά για να τον φτάσει. Γιατί παρότι ο Τιμ είναι ένας εξαιρετικός τεννίστας στο χώμα, το οποίο και απέδειξε αποκλείοντας τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά, δεν είχε τύχη κόντρα στον ασυναγώνιστο Ράφα Ναδάλ. 

Με αυτό τον τίλο, ο Ναδάλ έφτασε, όπως προείπαμε τους 18 τιτλους Γκραν Σλαμ, απέχοντας δύο λιγότερους από τον σπουδαίο, Ρότζερ Φέντερερ. 

Πηγή: ΣΠΟΡ ΦΜ
Πηγή: ΣΠΟΡ ΦΜ