Ο πιτσιρικάς που έκανε το Ρολάν Γκαρός να δακρύσει (VIDEO)

Ο Γάλλος τενίστας, Νικολά Μαχούτ έχασε τη μάχη απέναντι στον αντίπαλο του Λεονάρντο Μέγιερ και μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα. 

Ο 37χρονος τενίστας ήλπιζε να φτάσει στους 16 του γαλλικού όπεν και πιο κοντά στην ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον Ρότζερ Φέντερερ. Όμως τα όνειρα του διαλύθηκαν την περασμένη Παρασκευή. 
Όταν ο 7χρονος γιος του, Νατανέλ τον είδε να ξεσπάει σε κλάματα έτρεξε στο γήπεδο και τον πήρε αγκαλιά. Οι θεατές ακόμη και ο αντίπαλος του Μαχούτ, Λεονάρντο Μέγιερ έσπασαν και άρχισαν να κλαίνε με την όμορφη χειρονομία του μικρού που ήθελε να παρηγορήσει τον πατέρα του. Μόλις ο Μαχούτ σηκώθηκε και τον πήρε από το χέρι για να αποχωρήσουν όλοι χειροκρότησαν δυνατά. 

«Έρχεται σε κάθε νίκη αλλά και όταν χάνω. Έχω την παρηγοριά του μικρού μου αγοριού. Πολλά συναισθήματα. Η κούραση του αγώνα. Το σώμα μου πονούσε παντού σήμερα. Τέλος αυτός ο αγώνας τελείωσε και ήρθε να με παρηγορήσει», είπε ο Νικολά Μαχούτ. 

Και συνέχισε: «Συνήθως είναι αυτός που κλαίει και εγώ τον παρηγορώ αλλά σήμερα ήταν το αντίθετο. Πολύ συγκινητικό πραγματικά. Το κοινό ήταν εξαιρετικό. Δεν ξέρω αν ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο Ρολάν αλλά αν αυτό συμβεί τελείωσα με έναν πολύ όμορφο τρόπο».

Πηγή: skai.gr