Στο πλευρό του Νεϊμάρ ο Μπολσονάρου για την υπόθεση βιασμού

Ο ακροδεξιός Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, εξέφρασε την υποστήριξή του στον σούπερ-σταρ της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, λόγω της κατηγορίας βιασμού που κατήγγειλε μια 26χρονη γυναίκα, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρου, γνωστός για την ακροδεξιά ρητορική του, τα «έχωσε» και στον Τύπο της χώρας του

Ο βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε, πάντως, στις κατηγορίες βιασμού, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες, καθώς και μηνύματα που του έστειλε η γυναίκα που τον κατηγορεί, μετά τη συνάντησή τους, αλλά είναι σε δύσκολη θέση.


Το νούμερο «10» της Εθνικής Βραζιλίας έχει απορρίψει τις κατηγορίες της καλλονής, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια συναινετική σεξουαλική σχέση και καταγγέλλοντας ότι είναι θύμα εκβιασμού.
Ο Μπολσονάρο ανακοίνωσε ότι θέλει να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα Βραζιλία – Κατάρ που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:30) στην Μπραζίλια, για να δώσει μια συμβολική αγκαλιά στον άσο της «σελεσάο».

«Ελπίζω να μπορέσω να αγκαλιάσω τον Νεϊμάρ πριν από το παιχνίδι, είναι ένα παιδί που περνάει μια δύσκολη στιγμή, αλλά τον εμπιστεύομαι» δήλωσε ο Μπολσονάρου.