Αντετοκούμπο: Γιατί έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Ράπτορς μετά από μία ερώτηση που έγινε σχετικά με την εμπειρία της ομάδας του.

Όμως αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν η ερώτηση, αλλά το γεγονός ότι την έκανε η Μαλίκα Άντριους, που λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έγραψε ένα κείμενο στο ESPN αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θα ανανεώσει με το Μιλγουόκι αν δεν φτάσει στους τελικούς ούτε την επόμενη σεζόν η ομάδα του. 

Νωρίτερα, στις δηλώσεις του είχε πει: «Όταν είσαι στο 2-0 δεν τελειώνει τίποτα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατά την επόμενη σεζόν και ελπίζουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και αυτή τη φορά να είμαστε εμείς που θα πάμε στους τελικούς». 

Για το γεγονός ότι ο Μάικ Μπαντενχόλζερ τον κράτησε στον πάγκο σε κάποια κρίσιμα σημεία ανέφερε: «Εγώ πάντα θέλω να παίξω, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μου στη διαχείριση του χρόνου μου. Δεν θα πάω ποτέ να του πω ‘βάλε με μέσα’. Ειδικά σε ένα ματς σαν κι αυτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης». 

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει στην offseason; «Θα ξεσκιστώ στη δουλειά και θα επιστρέψω για να είμαι καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης. Είμαι περήφανος για το πόσο βελτιώνομαι κάθε σεζόν και θα ακούσω τους προπονητές μου για το τι πρέπει να κάνω». 
Πηγή: ΣΠΟΡ FM