Το σήκωσε με… εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ!

Πάρτι τίτλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται αποφασισμένος να μην αφήσει τον Λεβαδειακό να του το… χαλάσει, να τον διασύρει με 5-0 και να «σφραγίζει» και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα, για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια! 

Το παιχνίδι αποδείχθηκε… διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να προηγείται με δύο τέρματα διαφορά πριν ακόμα περάσουν 10 λεπτά, χάρη στα τέρματα των Σάκχοφ στο 3’ και Μπίσεσβαρ με πέναλτι στο 8’. 

Ακολούθησαν τα γκολ των Βαρέλα με κεφαλιά στο 53ο λεπτό και Σάκχοφ στο 60’, προτού ο Σφιντέρσκι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 81’ και ενώ στο 30ο λεπτό ο Πέλκας είχε αστοχήσει σε πέναλτι! Με τους υποβιβασμένους Βοιωτούς να μην μπορούν να προβάλλουν την… παραμικρή αντίσταση στο ματς. 

Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να μην χάσει στα Γιάννενα, στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ, για να τελειώσει το πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητη σε όλη τη φετινή διοργάνωση. Ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Παναθηναϊκού από τη σεζόν 1963-64. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Μάτος (69’ Ζαμπά), Βαρέλα (78’ Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι. 

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Αντιλέχου, Ανγκουά, Μητρόπουλος (67’ Ζησόπουλος), Καραχάλιος (86’ Όμο), Σαβαντογκό, Νίκας, Χατζηλάμπρος (66’ Στανόγεβιτς), Νανγκίς. 

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). 

Πηγή: sport-fm.gr