Έστειλε... σπίτι της τη Γιουνάιτεντ η εκπληκτική Γουλβς!

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Γουλβς! Με εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού και σκόρερ τους Χιμένες και Ζότα, οι «λύκοι» απέκλεισαν τη Γιουνάιτεντ (2-1) και περιμένουν αντίπαλο!

Έγινε το «μπαμ» στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η εκπληκτική Γουλβς, μετά τη Λίβερπουλ, έστειλε σπίτι της και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας στο «Μολινό» με 2-1, σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη επί των «κόκκινων διαβόλων».

Η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη, δεν άφησε καθόλου χώρους για τους γρήγορους επιθετικούς των φιλοξενούμενων και χτυπώντας στο δεύτερο ημίχρονο σε καίριες στιγμές, σόκαρε την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που κατέγραψε την τρίτη του ήττα ως προπονητής της ομάδας και δεύτερη συνεχόμενη.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Ραούλ Χιμένες που έπειτα από μεγάλη σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρομέρο, που αντικαθιστούσε τον Νταβίντ Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν βρήκε αντίδραση, αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από δικό της κόρνερ...

Ο Λουκ Σο έχασε 100% τη μονομαχία με τον Ντιόγκο Ζότα και ο τελευταίος με τρομερό σουτ έγραψε το 2-0, κλειδώνοντας έτσι την ιστορική πρόκριση των «λύκων».

Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στο 95’ με γκολ του Ράσφορντ, έπειτα από ωραία ενέργεια του Σο.

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ ΦΜ