Ξύλο μεταξύ οπαδών στο κλειστό του Περιστερίου! (pics)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στις κερκίδες του κλειστού του Περιστερίου, στην αναμέτρηση της ομάδας των δυτικών προαστίων με τον Άρη, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, στο 33ο λεπτό του ματς και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι νωρίτερα, ξεκίνησαν συμπλοκές μεταξύ «θερμόαιμων», με ανταλλαγή αντικειμένων εκατέρωθεν και μεγάλος όγκος των οπαδών του Περιστερίου να κάνουν «ντου» στο μέρος της κερκίδας που ήταν οι φίλοι των «κίτρινων».

Μάλιστα, από το μένος των «ανεγκέφαλων» δεν γλίτωσαν και ορισμένοι συγγενείς παικτών, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ ακόμη και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβηκε στην κερκίδα, προκειμένου να βοηθήσει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Φυσικά το παιχνίδι διεκόπη, ενώ λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν τα επεισόδια, έκανε την εμφάνισή στο κλειστό μία διμοιρία των ΜΑΤ και έτσι η κατάσταση εκτονώθηκε.

Ύστερα από συνεννόηση με την αστυνομία, οι τρεις διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθούν τα 7:09'' που απέμεναν για τη λήξη του.









Πηγή: sport-fm.gr