Η Λίβερπουλ έστειλε «σπίτι» την Μπάγερν για το Champions League

Ποιος είπε ότι τη νοιάζει μόνο το πρωτάθλημα; Η Λίβερπουλ πέρασε επιβλητικά με 3-1 από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και συνεχίζει στους «8» του Champions League. Δύο γκολ ο Μανέ. 

Αχόρταγη η Λίβερπουλ! Κόντρα σε όσους έλεγαν πως φέτος τη νοιάζει μόνο να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1990, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε ότι δεν… χαρίζει κάστανα. Μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ», με μια επιβλητική εμφάνιση, σάρωσε 3-1 την Μπάγερν στο Μόναχο και έκλεισε θέση στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ο Σαντιό Μανέ με καταπληκτική ενέργεια και λάθος του Μάνουελ Νόιερ άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης (26’) και παρότι ζορίστηκε μετά την ισοφάριση των Βαυαρών με αυτογκόλ του Ζοέλ Ματίπ, αποκατέστησε την τάξη με κεφαλιά-κανονιά του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο 69’ και έδωσε πανηγυρικό τόνο με το δεύτερο γκολ του Μανέ στο 84’. 

Σε ένα σκηνικό που το φινάλε τους 4.000 φίλους των «ρεντς» να τραγουδούν το “Allez, allez”, οι Άγγλοι συμπλήρωσαν το καρέ και έτσι η Premier League, θα έχεις και τις τέσσερις ομάδες που προέρχονται απ’ αυτήν να φτάνουν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Πηγή: sport-fm