Ch. League: Πανηγυρικά στους «8» με «7άρα» η Σίτι

Με τον Σέρχιο Αγουέρο να πετυχαίνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 12 γκολ στα τελευταία 12 ματς στο Champions League, και τον Σανέ να βγάζει τρεις ασίστ η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 7-0 τη Σάλκε, που άντεξε 33’ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του φετινού Champions League. 

O μεν Αγουέρο, που μετρούσε 11 γκολ στα 11 τελευταία τους ματς στη διοργάνωση, έκανε το… 12/12 και παράλληλα σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, νικώντας τον Φέρμαν στο 35’ και στο 38’. Ενώ ο Αργεντινός επιθετικός είχε κι ένα δοκάρι, στο 14ο λεπτό.

Από… κοντά ο Σανέ, με τον Γερμανό εξτρέμ να σκοράρει στο 42ο λεπτό και να «σερβίρει» το τέταρτο τέρμα των «πολιτών» στον Στέρλινγκ, ο οποίος είχε μια ασίστ στον Αγουέρο, στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Παράλληλα, ο Σανέ είχε συμμετοχή και στο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα, στο 71ο αλλά και στο τέρμα που πέτυχε ο πιτσιρικάς Φοντέν, που είχε περάσει νωρίτερα μάλιστα αλλαγή, στο 78ο λεπτό του ματς! 

Ενώ ο Ζεσούς που επίσης ήρθε από τον πάγκο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στο 84’, ολοκληρώνοντας μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική «παράσταση» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και προσθέτοντας μια «κηλίδα» στην ευρωπαϊκή ιστορία της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm