Ch. League: «Κόκκινοι διάβολοι» άλωσαν το Παρίσι και ζουν εποχές '99

Στιγμές Βαρκελώνης ξύπνησαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 20 χρόνια μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Μπάγερν. Τότε ο Σόλσκιερ ήταν πρωταγωνιστής με το γκολ στο φινάλε, τώρα το έζησε από την άκρη του πάγκου και πέτυχε και πάλι το απίθανο, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έγιναν η μόνη ομάδα που έχει περάσει στην επόμενη φάση του Champions League έχοντας χάσει 0-2 στην έδρα τους. Θύμα της ήταν η και πάλι άτυχη Παρί που έχασε το εισιτήριο μέσα από τα χέρια της, αφού ηττήθηκε 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς». 

Η Γιουνάιτεντ, αν και είχε παθητικό ρόλο σχεδόν σε ολόκληρο το ματς, εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των Παριζιάνων στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε δύο γκολ με τον Λουκάκου (2’, 30)’, ενώ δεν «χάλασε» το πλάνο της όταν ο Μπερνάτ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους (12’). 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σόλσκιερ «έσβησε» το παιχνίδι και ο Τούχελ έπεσε στην παγίδα, αφού δεν φρόντισε να καθαρίσει την πρόκριση και κράτησε ζωντανή την αντίπαλό του. Η Γιουνάιτεντ έπαιξε… ρέστα στο φινάλε και της βγήκε. Το VAR και ο Σκόμινα αποφάσισαν ότι ήταν πέναλτι ένα χέρι του Κιμπεπέ ύστερα από σουτ του Νταλότ και ο Ράσφορντ νικώντας τον Μπουφόν (90+4’) ολοκλήρωσε τον θρίαμβο. 

Πηγή: sport-fm