Πέρασε από την Παρτιζάν

Φουριόζος μπήκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός, παίζοντας το μπάσκετ που αρέσει στον Γκέρσον.

Αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική άμυνα που έπαιζε από την περιφέρεια μέχρι και την φροντλάιν τον έφερε μπροστά στο σκορ με 212, αναγκάζοντας τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς να πάρει εσπευσμένα τάιμάουτ, προκειμένου να ξυπνήσει κάπως τους παίκτες του, που έμοιαζαν μέχρι εκείνο το σημείο, να είναι σε άλλο γήπεδο.

Βελίτσκοβιτς 3, Τέπιτς 11, Κάμινγκς 25 (2), Πέροβιτς 4, Κέτσμαν 10 (1), Τρίπκοβιτς 1, Μπόζιτς 4 (1), Μπορόβνιακ, Πέκοβιτς 2, Ντρόμπνιακ 21 (1), Μπογκντάνοβιτς 3.

Ολυμπιακός:
Πεν 27 (4), Χαρίσης 5 (1), Ζίζιτς 10, Μπάρλος, Ντόμερκαντ 4 (1), Στεφάνοφ, Βασιλόπουλος 8, Ακερ 14 (2), Σχορτσιανίτης 18, Μπουρούσης 6 (2), Χόσκιν. Από τη μεριά του, ο Πίνι Γκέρσον βλέποντας τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να φορτώνεται γρήγορα με δυο φάουλ, αποφάσισε να βάλει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο παρκέ, κάτι που αργότερα θα αποδεικνυόταν πολύ σοφή κίνηση.

Ο διεθνής σέντερ με τον όγκο και την δύναμη του περιόρισε κάθε είδους κίνηση των Σέρβων μέσα στο καλάθι με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καταφύγουν σε ορισμένα σουτ τριών πόντων, τα οποία στην πλειοψηφία τους, βρήκαν σίδερο.

Το ταμπλό στο τέλος του παιχνιδιού, έδειξε 9284
Πηγή: skai.gr