Κύπελλο Ελλάδας: Δια πυρος και σιδήρου πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με ένα πέναλτι που κέρδισε σε σουτ του Μίσιτς από τον Μανθάτη στο 119’ ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με 4-2 κόντρα στον γενναίο Πανιώνιο. 

Οι «κυανέρυθροι» μετά το 2-1 στα 90’, είχαν φτάσει στο 2-2 με τον Καμαρά στο τέταρτο λεπτό της παράτασης και το κρατούσαν ως το 114’, μέχρι που ο Άκπομ έκανε το 3-2, ενώ το 4-2 έγινε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που είδε ο Σκουλάς στο σουτ του Μίσιτς. 

Ο Σκουλάς στο 25’ δεν είχε δει καθαρό τράβηγμα του Σταυρόπουλου, πάνω στον Κρέσπο, ο Μπίσεσβαρ έβαλε μπροστά στο σκορ στο 32’ τον ΠΑΟΚ, αλλά στον 33’ ο Ντουρμισάι έφερε το ματς στα ίσια. Το 2-1 από τον Σφιντέρσκι που οδήγησε το ματς σε παράταση. 

Πολύ δύσκολο το έργο του Σκουλά, που έχασε ένα πέναλτι, έδωσε ένα άλλο που καθόρισε την πρόκριση και είναι πολύ αμφισβητούμενο και τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν έκαναν σέντρα οι φιλοξενούμενοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ (73’ Μάτος), Ολιβέιρα, Λημνιός (56’ Άκπομ), Πέλκας (14’ λ.τρ. Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (97’ Μίσιτς), Σφιντέρσκι 

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαδόπουλος, Τόσκα, Μπαλογιάννης

Πανιώνιος: Κότνικ, Κόσιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (78’ Άρτσε), Κόρμπος, Μανιάτης, Μπουμάλ (60’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (90’ Καμαρά), Ντουρμισάι 

Στον πάγκο έμειναν οι: Μανοϊλοβιτς, Μίκο, Σουσώνης, Σπιριντόνοβιτς

Πηγή: sport-fm