Αντετοκούνμπο: Ο Nίκος Παππάς με είχε νικήσει 33-0 σε μονό! (video)

Για ένα συμβάν που τον σημάδεψε και το θυμάται ακόμα και τώρα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Νίκο Παππά του Παναθηναϊκού.

Ο All Star των Μιλγουόκι Μπακς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο «Fox Sports» εξιστόρησε ένα συμβάν όταν ο ίδιος ήταν μόλις 15 ετών και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα 19 και ο τελευταίος τον προκάλεσε να παίξουν ένα μονό στο οποίο δεν θα τον άφηνε να πετύχει
ούτε πόντο. 

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19. Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω. 

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που φάνηκε ότι ακόμα και τέτοιου είδους περιστατικά του έχτισαν τη σημερινή του νοοτροπία.



Απάντηση από Παππά

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα είπε στο Fox Sports, προκαλώντας τον Greek Freak σε νέα μάχη.
Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είπε στον αστέρα των Μπακς μέσω Instagram να πάρει τον Λεμπρόν και να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να τον αντιμετωπίσει μαζί με τον Ταταρούνη.

«Ανοίχτε τα ματάκια σας εκεί στο ΝΒΑ και κάντε λίγο χώρο στο salary cap, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγείλτε το μιλκσέικ σας. Γιαννάρα αν δεν τα καταφέρνεις μόνος, φέρε τον Λεμπρόν και ελάτε το καλοκαιράκι στην Κυπριάδου. Εγώ με Ταταρούνη κι οι δυο σας», έγραψε με ο Παππάς, με το γνωστό του χιούμορ. 

Πηγή: sport-fm