Ch. League: Η Ατλέτικο «σκότωσε» τη Γιουβέντους. Επική ανατροπή η Σίτι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «εκτέλεσε» τη Γιουβέντους, με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της να σκοράρουν, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μεγάλη ανατροπή στο «Γκελζενκίρχεν» κόντρα στη Σάλκε.

Με σκόρερ τους δύο στόπερ της, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 την Γιουβέντους και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Χιμένες στο 79’ έκανε το 1-0 (σε φάση που ίσως προηγήθηκε φάουλ) στο 79ο λεπτό, ενώ ο Γοδίν τέσσερα λεπτά μετά με πλασέ από πλάγια μετά από φάουλ του Γκριεζμάν έκανε το 2-0. 

Δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο 9’ και στο 89’ από τον Όμπλακ που κράτησε το μηδέν, δύο παίκτες, ο Τόμας και ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα είναι παρόντες στη ρεβάνς, αφού συμπλήρωσαν κάρτες. 

Τρομερό παιχνίδι στο Γκελζενκίρχεν. Ανατροπή της ανατροπής και λύτρωση για τη Σίτι στο φινάλε που επικράτησε με 3-2 της Σάλκε, παίρνοντας σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. 

Το ματς δεν ήταν για καρδιακούς, αφού η Σάλκε ναι μεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με δύο πέναλτι μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και να κρατούσε για 85’ μια σπουδαία νίκη, αλλά στο τέλος κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα από τους «πολίτες» που θυμήθηκαν ποιοι είναι στο τελευταίο πεντάλεπτο. 

Η εικόνα του ματς άλλαξε στο 78ο λεπτό, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έβγαλε... άσο από το μανίκι του, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Λιρόι Σανέ αντί του αρνητικού Αγουέρο. 

Κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Γερμανός βρήκε δίχτυα για την ισοφάριση στο 85’ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Στέρλινγκ στο 90’ χάρισε τη νίκη στη Σίτι, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 68ο λεπτό, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Οταμέντι. 

Το ματς, έδειχνε να στραβώνει από την αρχή για την ομάδα του Πεπ, αφού στην ανάπαυλα βρέθηκε να χάνει με 2-1, με τον Μπενταλέμπ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, στο 38’ και το 45’ από τα 11 μέτρα. 

Πηγή: sport-fm.gr