Κλείσιμο

Ο ΠΑΣ πλήγωσε κι άλλο τον «λαβωμένο» Παναθηναϊκό

Μια σημαντική νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρη στο γκολ του Αθανασιάδη στο 53ο λεπτό, στο ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν με αυτούς τους τρεις βαθμούς να πάρουν μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», φτάνοντας τους 20 πόντους και βγαίνοντας από την τελευταία τριάδα του πίνακα. Την ώρα που οι «πράσινοι» έχασαν εκ νέου πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα, μένοντας στους 28 βαθμούς και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές. 

Οι απουσίες των Μακέντα, πρωτίστως, αλλά και Κάτσε αποδείχθηκαν κομβικές σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της δημιουργίας και του σκοραρίσματος για τον Παναθηναϊκό, ενώ οι δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Κουλιμπαλί στο 7’ και Ινσούα στο 20’ ήρθαν να κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του Γιώργου Δώνη… 

Από την άλλη, ο -ελλιπής κι αυτός- ΠΑΣ αφενός κατάφερε να σκοράρει σε ένα ματς που φαινόταν πως θα κρινόταν στο γκολ. Αφετέρου επιβεβαίωσε την παράδοση που έχει δημιουργήσει πλέον απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο στους «Ζωσιμάδες» και τον θέλει να είναι αήττητος -με τρεις νίκες μάλιστα- όποτε οι δύο τους παίζουν εκεί, Φλεβάρη μήνα! 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΣ Γιάννινα (3-4-3): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γιάκος (89’ Σιόντης), Κάστρο, Μάνος (80’ Βιντάλ), Αθανασιάδης, Κρίζμαν (69’ Μπατίστ). 

Παναθηναϊκός (3-4-3):
Διούδης, Κουλιμπαλί (7’ Παντελάκης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Στάικος, Κουρμπέλης, Ινσούα (20’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης (75’ Άλτμαν). 

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). 

Πηγή: sport-fm.gr