Ισόπαλες στο «Καμπ Νου» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, που άφησαν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς και θα λύθσουν τις διαφορές τους για πρόκριση στον τελικό στις 27 Φεβρουαρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η «βασίλισσα» ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο και θα μπορούσε να σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ που βρήκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ασένσιο από ασίστ του Μπενζεμά. Μετά το 30’ η Μπαρτσελόνα ανέβηκε, είχε δοκάρι στο 32’ με τον Ράκιτιτς και ισοφάρισε στο 58’ με τον Μάλκομ μετά από σουτ του Σουάρες στο δοκάρι. 

Ο Μέσι πέρασε στο ματς στο 63’, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να γίνει όσο πιεστική θα έπρεπε για τη νίκη. Η Ρεάλ πήρε σχετικά άνετα το αποτέλεσμα και σε τρεις εβδομάδες, θα κριθούν τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. 

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (63’ Βιδάλ), Αρτούρ, Κουτίνιο (63’ Μέσι), Μάλκομ (76’ Αλενιά) Λουίς Σουάρες 

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Γιορέντε (63’ Κασεμίρο) Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (84’ Ασένσιο), Βινίσιους (63’ Μπέιλ), Μπενζεμά 

πηγή: sport-fm