NBA: Αποσύρθηκαν οι Λέικερς από τη διεκδίκηση του Ντέιβις

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του 25χρονου σέντερ, Άντονι Ντέιβις, λόγω των «παράλογων» απαιτήσεων των Πέλικανς.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, ωστόσο σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ του Λος Άντζελες, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ανέβαζε συνεχώς τις απαιτήσεις. 
Στην αρχική τους πρόταση, οι Λέικερς παραχωρούσαν τους Λόνζο Μπολ, Κάιλ Κούζμα, Μπράντον Ίνγκραμ, Κέβιν Χαρτ, Ίβιτσα Ζούμπατς και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, καθώς επίσης και δύο επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ, ενώ ήταν πρόθυμοι να πάρουν πίσω τον Σόλομον Χιλ.

Μάλιστα, στη συνέχεια έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση που περιλάμβανε τους Ραζόν Ρόντο, Μάικλ Μπίσλεϊ και Λανς Στίβενσον. Ωστόσο, οι Πέλικανς δεν ικανοποιούνταν με κάποια από αυτές τις προσφορές και έτσι η ομάδα του Λος Άντζελες αποφάσισε να κάνει πίσω για τον Άντονι Ντέιβις. 

Στο μεταξύ, ο Μάτζικ Τζόνσον και οι συνεργάτες του φέρονταν εκνευρισμένοι με τις απαιτήσεις της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη, καθώς εκτός από παίκτες, ζητούσε τις έξι από τις οκτώ επιλογές στο ντραφτ! 

Το μόνο που μένει πλέον να φανεί, είναι εάν η απόσυρση των Λέικερς είναι οριστική ή αν είναι θέμα τακτικής, καθώς η σχετική προθεσμία των ανταλλαγών εκπνέει στις 7 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sport-fm