Κλείσιμο

Βγήκε... ζωντανός απ' τα Πηγάδια ο Άρης!

Τέλος στο αρνητικό του σερί στο πρωτάθλημα έδωσε ο Άρης το βράδυ της Πέμπτης, καθώς κέρδισε την Ξάνθη με 1-0 στην ομώνυμη πόλη, σε εξ αναβολής ματς για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας... 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Ματέο Γκαρσία, που σκόραρε μετά από 79 ημέρες, «υπογράφοντας» την σπουδαία νίκη της ομάδας του στο 37’ και φτάνοντας τα έξι γκολ, ενώ ο Μαρτίνες είχε δοκάρι στο 82ο λεπτό! 

Οι ακρίτες φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλό τους που ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και μοιραία έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το «τρίποντο». 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας την αντίπαλό του και φτάνοντας τους 27 βαθμούς, την ώρα που η Ξάνθη έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» της πεντάδας, μένοντας στους 22 πόντους. 

Οι συνθέσεις: 


Ξάνθη (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Κοβάσεβιτς, Καμαρά (76’ Μελιόπουλος), Σαρπόνγκ (62’ Μπρίτο), Καντά (56’ Γέντρισεκ), Μπαριέντος, Κάστρο. 

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (84’ Ματίγια), Μπάσα, Σιώπης, Λάρσον (68’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (78’ Βαλεριάνος). 

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου). 

Πηγή: sport-fm.gr