«Καθάρισε» ο Μέσι για Μπαρτσελόνα

Μπορεί να αγχώθηκε λίγο περισσότερο σε σχέση με ό,τι συμβαίνει συνήθως στους αγώνες της, αλλά η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» τελικά τη Λεγκανές επικρατώντας με 3-1, σε ένα ματς που ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Με αυτή τη νίκη, οι Καταλανοί παρέμειναν στο +5 από την 2η Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι το «αφεντικό» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, μόλις στο 22' ο Ντεμπελέ πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στο ενεργητικό του για τη φετινή σεζόν, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του και βγάζοντας το άγχος των Καταλανών. 

Τα δύσκολα για τους γηπεδούχους ήρθαν στο 57' όταν σε φάση αντεπίθεσης, ο Μπρέθγουεϊτ μπήκε με την μπάλα μέσα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 1-1, αναγκάζοντας τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να «τρέξουν» για να φτάσουν στη νίκη. Η λύση δόθηκε τελικά από τον Σουάρες... 

Ο Ουρουγουανός πήρε το ριμπάουντ από ένα εκπληκτικό σουτ του Μέσι και έκανε το 2-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα δεν γινόταν να μην δοθεί από τον Μέσι. Στις καθυστερήσεις, ο Αργεντινός συνεργάστηκε με τον Ζόρντι Άλμπα και με δυνατό δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

πηγή: sport-fm