Κλείσιμο

«Διαλέγει από Κιλπάτρικ και Νάναλι ο Πιτίνο»

Πολύ κοντά σε απόκτηση παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως παρότι είναι πολύ κοντά στον Σον Κιλπάτρικ, είναι ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζέιμς Νάναλι, με τον Ρικ Πιτίνο να καλείται να πάρει την τελική απόφαση μεταξύ των δύο, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Ο Παναθηναϊκός επανήλθε και όλα δείχνουν πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τον Κιλπάτρικ. Δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά η πρόταση που του έγινε ανταποκρίνεται στα θέλω του. Είναι παίκτης επιπέδου Τζέιμς, το δείχνουν και οι αριθμοί του. Δεν έχει την έκρηξη του Μάικ, αλλά θυμίζει περισσότερο Γουοναμέικερ. Είναι… εναμισάρι που πάει περισσότερο προς το ‘2’. Θεωρώ πως είναι ό,τι πρέπει για Ευρώπη», ανέφερε αρχικά, αλλά πρόσθεσε:

«Εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση του Νάναλι. Ένας εκ των δύο θα αποκτηθεί, όχι και οι δύο. Ο Παναθηναϊκός το έψαξε πάρα πολύ, στον προπονητή αρέσει πάρα πολύ ο Νάναλι, παρότι είναι 3άρι προς το 2. Ο Πιτίνο έχει μπροστά του δύο περιπτώσεις, που τις έχει δουλέψει και είναι πολύ κοντά. Φτάνουμε στο σημείο της τελικής επιλογής. Όποιος κι αν έρθει θα είναι υπέρβαση».

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης και ψηλού; «Αυτή τη στιγμή όλο το βάρος έχει πέσει στην περίπτωση του Κιλπάτρικ ή του Νάναλι και δεν έχει προκύψει ακόμη κάτι για ψηλό», απάντησε.

Πηγή: sport-fm.gr