Μαρτίνς: Έχουμε κίνητρο για τρεις λόγους

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο στη ρεβάνς με τη Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League εξήγησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-0 στο Καραϊσκάκη την περασμένη Πέμπτη και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε γιατί οι παίκτες του δεν πρέπει να εμφανιστούν αδιάφοροι στην αυριανή αναμέτρηση (16/08, 20:30).

«Είμαστε μία καινούρια ομάδα κι έτσι όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους πως πρέπει να κερδίσουν μία θέση σε αυτήν και αυτό είναι ένα κίνητρο. Δεύτερον όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να έχει καλή απόδοση. Και τρίτον όποιος ενδιαφέρεται για την καριέρα του πρέπει να έχει κίνητρο και γι’ αυτούς τους λόγους αύριο θα μπούμε για να κερδίσουμε», τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο 48χρονος προπονητής.

«Γι' αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0».

Για το αν γνωρίζει ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση: «Ναι, έχω τη δυνατότητα να δω τον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε και στο δικό μας γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και με αυτές θα αγωνιστούμε αύριο».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες με το πρώτο παιχνίδι: «Είναι κάτι που θα το μάθετε αύριο».

Για το πώς του φάνηκε η απόδοση της Λουκέρνης στο πρώτο παιχνίδι: «Ήταν αρκετά ισορροπημένο Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα. Ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Σκοράραμε στην πρώτη μας ευκαιρία, ήρθαν γρήγορα τα άλλα δύο γκολ και στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και για το αυριανό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί γιατί η Λουκέρνη έχει ποιότητα και έχει καλό προπονητή και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr