Κλείσιμο

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Χατζηθεοδωρίδης, πάει στο Τίλμπουργκ σήμερα

Είναι πλέον οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Η… χρυσή τομή με την Μπρέντφορντ ώστε να μείνει ελεύθερος (ο αγγλικός σύλλογος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης) ο 21χρονος μπακ βρέθηκε και μια ημέρα σημειώθηκαν οριστικές εξελίξεις.

Σήμερα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και αναχώρησε για το Άμστερνταμ μέσω Λονδίνου. Εκεί όπου, θα τον περιμένει άνθρωπος του Παναθηναϊκού για να τον μεταφέρει στο Τίλμπουργκ, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Το απόγευμα θα αποφασιστεί αν θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα αλλά ήδη εκτιμάται ότι δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του «τριφυλλιού» την Κυριακή (17:00) με αντίπαλο την Αντβέρπ.

Πλέον, παίρνει σειρά η υπόθεση του νεαρού στόπερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Πούγγουρα, που επίσης αναμένεται να αποκτηθεί ως ελεύθερος, αλλά με τον «δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Εκτιμάται ότι σήμερα (21/07) ή αύριο θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις και ενώ η υπόθεση δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: sport-fm.gr