Πόνσε: Είμαι εδώ που ήθελα! Ξέρω σε πόσο μεγάλο σύλλογο ήρθα

Ενθουσιασμένος που ανήκει στην «οικογένεια» της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Έκι Πόνσε στις πρώτες του δηλώσεις ως κιτρινόμαυρος! 

Ο Αργεντινός φορ έδειξε ανυπόμονος να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του στην Ένωση, θέτοντας ως στόχο την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League. 

Ο νεοαποκτηθείς άσος των πρωταθλητών τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά που έχει έρθει, ενώ υπογράμμισε πως εξ αρχής ήθελε να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ. 

Οι δηλώσεις του Πόνσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ 

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του club απ’ όσα έχω προλάβει να δω. 

Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στην ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League. 


Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με- γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Πηγή: sport-fm.gr 
Πηγή: skai.gr