Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι πλέον κάτοικος Μαδρίτης

Γαλλικά μέσα (ένα από αυτά το έγκυρο σε θέματα μεταγραφών Telefoot) αναφέρουν πως τελικώς η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Γάλλων η μεταγραφή έφτασε τα 105 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνά ώρες χαλαρότητας και ηρεμίας στην Ελλάδα (σ.σ στην Καλαμάτα) με τον Αντρέα Ανιέλι να κάνει το ταξίδι σήμερα στη χώρα μας, το οποίο τελικώς φαίνεται πως απέδωσε καρπούς.

Η επιβεβαίωση της μεταγραφής ήρθε μέσα από ανακοίνωση της ίδιας της Ρεάλ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως για την ομάδα της Μαδρίτης ο Πορτογάλος θα είναι πάντα  ένα από τα μεγάλα σύμβολα. 
 

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει αναλυτικά:

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενη στη θέληση και την επιθυμία που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε την παραχώρησή του στη Γιουβέντους.

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και που είναι ένας από τους λαμπρότερους στην ιστορία της ομάδας μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους τίτλους, τα τρόπαια και τους θριάμβους στους αγωνιστικούς χώρους σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παράδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης.

Έχει γίνει ο τοπ σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Κατέκτησε συνολικά 16 τιτλους και 4 Champions League. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά Παπούτσια ανάμεσα σε άλλα.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου.

Πηγή: skai.gr