Iωάννινα: Επιτυχημένο το 3x3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament (vid)

Η πόλη των Ιωαννίνων φόρεσε τα μπασκετικά της και φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία  το 1ο “3x3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament”, που διοργάνωσε το Hall Of Brands, από τη Δευτέρα 2 έως & το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Η πλατεία Μαβίλη στις 6 - 7 Ιουλίου μετατράπηκε σε ένα μπασκετικό παρκέ και φιλοξένησε τα πιστοποιημένα από τη FIBA γήπεδα 3x3 του Hall Of Brands, Εγκεκριμένες Μπασκέτες 3x3, Κερκίδες για το κοινό και Ειδικούς Φωτισμούς LED για τη διεξαγωγή των βραδινών αγώνων.

Στo συγκεκριμένο τουρνουά στα Γιάννενα, το Hall of Brands 3 on 3, ήταν εκεί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Γιώργος Καλαϊτζής με την ομάδα τους, όπου και  ανακοινώθηκε η μεγάλη συνεργασία της εταιρίας Hall of Brands με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τις Ακαδημίες του. Ήταν εκεί ο Δημήτρης Παπανικολάου με τη δική του ομάδα. Ήταν εκεί γύρω ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, o Αλεξέι Ζεβροσένκο, o Βασίλης Σκουντής, που έκανε τη μετάδοση του τελικού με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. 



Ήταν παίκτες που αγωνίζονται στην Α1 και την Α2 – οι Unicorn Tatoo, με μπροστάρη το Γάιο Σκορδίλη, κέρδισαν τους Indians σε έναν πραγματικά συναρπαστικό τελικό. Είδαμε έναν τρομερό διαγωνισμό τριπόντων, με τη βοήθεια του Shooting  Gun, του «κανονιού» που πετάει τις μπάλες στους συμμετέχοντες, με το Δημήτρη Παπανικολάου να «κολλάει» 7 στα 10 τρίποντα (ξεκίνησε με 7 στα 7 ο μύθος!), αλλά στα καπάκια το Γιώργο Καλαϊτζή να «στάζει» 8 στα 10, ευστοχώντας στο τελευταίο και να δικαιώνει τον «μέντορα Αλβέρτη». Ο κόσμος ήταν πολύς στις εξέδρες και απόλαυσε επαγγελματίες του είδους αλλά και ερασιτέχνες. Την παρουσίαση αυτής της μπασκετικής γιορτής στα Γιάννενα είχαν αναλάβει ο Κώστας Βαιμάκης με τον Γιάννη Τσαούση(τα λόγια είναι περιττά). 
Πηγή: skai.gr