Μουντιάλ: Ο Ρόχο έστειλε την Αργεντινή στους «16»

Στα ουράνια μετά από θρίλερ η Αργεντινή! Αν και η παρέα του Μέσι φλέρταρε με τον αποκλεισμό, ο Ρόχο ήρθε σαν από μηχανής Θεός στο 86’ και έστειλε στους «16» τη χώρα του κάνοντας το 2-1 κόντρα στη Νιγηρία για το Μουντιάλ, σε συνδυασμό και με τη νίκη της Κροατίας απέναντι στην Ισλανδία. 

Στην επόμενη φάση, η ομάδα του Σαμπάολι θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία με φόντο το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την ώρα που οι τίμιοι «σούπερ αετοί» γυρίζουν σπίτι, έχοντας δώσει όλο τους το είναι.

Στο 14' ο «Λέο» άνοιξε το σκορ με φοβερό τρόπο, μετά από τρομερή μπαλιά του Μπανέγα και δικό του φοβερό κοντρόλ πριν εκτελέσει. Ο ίδιος είχε δοκάρι λίγο αργότερα, ωστόσο στο 50' οι Αφρικανοί κατάφεραν με πέναλτι (πτώση του Μπαλογκάν από τον Μασεράνο) να ισοφαρίσουν, αφού ο Μόουζες νίκησε από την άσπρη βούλα τον Αρμάνι.

Οι Λατινοαμερικάνοι είχαν χάσει εντελώς το μυαλό τους, δεν μπορούσαν καν να βγάλουν μεγάλη ευκαιρία (αυτή ήρθε στο... 80' με τον Ιγκουαΐν να σημαδεύει στα πουλιά από πλεονεκτική θέση) και την ίδια στιγμή οι Νιγηριανοί πετούσαν τις δικές τους 2-3 καλές στιγμές για να «τελειώσουν» την υπόθεση. Τα πάντα είχαν μείνει ρευστά, η Αργεντινή ήλπιζε και τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Μερκάδο έκανε υποδειγματική σέντρα από τα δεξιά και ο στόπερ Ρόχο από την καρδιά της άμυνας εκτέλεσε για το 2-1! 

Πηγή: sport-fm

Πηγή: skai.gr