Και τρίτη πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον δικαστή Σκουτέρη!

Και τρίτη πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον αθλητικό δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος  παύθηκε από τα καθήκοντά του. 

Όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", αυτή τη φορά η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη καλεί τον κ. Σκουτέρη να δώσει εξηγήσεις γιατί ως Πρόεδρος Πρωτοδικών καθυστερούσε έως και 8 μήνες να χρεώνει δικογραφίες. 

Στα δύο προηγούμενα πειθαρχικά αδικήματα του κ. Σκουτέρη, τις εντολές για τις σχετικές έρευνες έδωσαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η γενική επιθεωρήτρια δικαστηρίων και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρυσούλα Παρασκευά.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η UEFA
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την κάρτα υγείας της ΕΠΟ, η UEFA διερευνά τους 11 αιφνίδιους θανάτους ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, αποκάλυψε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών την ύπαρξη επιστολής της UEFA για το θέμα των αιφνιδίων θανάτων. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητεί να πληροφορηθεί από την ΕΠΟ τα ονόματα των 11 ποδοσφαιριστών που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο γήπεδο και όλα τα ιατρικά στοιχεία που συνοδεύουν τα περιστατικά. Ο κ. Οικονομίδης ενώπιον του δικαστηρίου επικαλέστηκε το ζήτημα των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και το ιατρικό απόρρητο, αρνούμενος να ενημερώσει την UEFA για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Η εκπομπή έφερε στο φως σχετικά έγγραφα που είχαν σταλεί στον τότε πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μισέλ Πλατινί.

 

28 ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Αλλα δύο χειραγωγημένα ματς προστέθηκαν στη λίστα των 26 αγώνων που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Με βάση τις εκθέσεις της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar, οι αγώνες αυτοί είναι για το πρωτάθλημα της Football League:
-         30-4-2018, Κισσαμικός – Παναιγιάλειος 2-0
-         20-5-2018, Δόξα Δράμας – Σπάρτη 7-0
Πηγή: skai.gr