Κλείσιμο

Τελειώνει ο Σφαιρόπουλος από Ολυμπιακό

Κλείνει ο κύκλος του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό μετά τη back to back σεζόν χωρίς τίτλο. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους. Μέσα στο επόμενο διήμερο, αναμένεται να γίνει το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, εκεί όπου θα πέσει και οριστικά αυλαία.

Οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών δεν έχουν κανένα παράπονο από τη δουλειά του 51χρονου προπονητή, αφού αναγνωρίζουν τις πολλές ώρες δουλειάς που έριξε όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό και το αντίο θα γίνει μέσα σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, δείγμα της σχέσης και του αλληλοσεβασμού που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Σφαιρόπουλος έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες από του εξωτερικού κι εφόσον κλείσει οριστικά το «κεφάλαιο» Ολυμπιακός, τότε θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλωστε, αυτή την τετραετία έφτιαξε για τα καλά το όνομά του, οδηγώντας τους ερυθρολεύκους σε δύο πρωτάθλημα και δύο τελικούς Ευρωλίγκας. 

Όσο για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού; Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως ο αντικαταστάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα είναι από τη ξένη αγορά. Ακούγονται έντονα τα ονόματα των Αντρέα Τρινκιέρι, Ζοάν Πλάθα και Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με τους οποίους, μάλιστα, έχουν ήδη γίνει επαφές, ωστόσο δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και ούτε μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει έναν εξ αυτών ως φαβορί.

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr