Εκπληκτική Ισλανδία, σταμάτησε Αργεντινή και Μέσι!

Σφαλιάρα με το... καλημέρα με την Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι! 

Η εκπληκτική Ισλανδία αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί «πυροτέχνημα» η πορεία της τα τελευταία χρόνια, έβαλε ένα μεγαλοπρεπέστατο «στοπ» στους «αλμπισελέστε», καθώς πήρε έναν δίκαιο βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου.

Το ματς άρχισε με τον ιδεατό τρόπο για την ομάδα του Σαμπάολι, καθώς μόλις στο 19' ο Αγουέρο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανοίγοντας το σκορ, ωστόσο στο 23' ο Φινμπόγκασον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καμπαγέρο και έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία. 

Στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε σε... πολιορκία στα καρέ των Ισλανδών και μάλιστα στο 64' η Αργεντινή κέρδισε πέναλτι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι που νικήθηκε από τον Χάλντορσον, γράφοντας την ιστορία του τελικού 1-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Αργεντινή (4-2-3-1): Καμπαγέρο – Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο – Μαστσεράνο, Μπίλια (54’ Μπανέγα) – Μέσα (83’ Ιγκουαΐν), Μέσι, Ντι Μαρία (75’ Παβόν) – Αγουέρο 

Ισλανδία (4-5-1): Χάλντορσον – Σέβαρσον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Μάγκνουσον – Γκούντμουντσον, Γκούναρσον (76’ Σκούλασον), Γκίλφι Σίγκουρτσον, Χάλφρεντσον, Μπιάρνασον – Φινμπόγκασον (87' Σίγκουρντσον) 

Πηγή: sport-fm.gr 
Πηγή: skai.gr
TAGS: Ρωσία