Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Γιώργος Βαρδινογιάννης στην κηδεία Γιαννακόπουλου

Στις 3 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού δίνουν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο) και πολλοί ακόμη άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

Από το πρωί, η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, κατέφθασε περίπου στις 14:30 και απότισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Νωρίτερα το πρωί το «παρών» έδωσε και ο επί σειρά ετών προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι κατέφθασε στη Μητρόπολη ο αδελφός του εκλιπόντος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, χωρίς να σταματήσει λεπτό να κλαίει με λυγμούς. Μαζί του βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του.

Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας, θα ακολουθήσει η ταφή στο Α΄ Νεκροταφείο. Αν και η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν με μηχανοκίνητη πομπή το φέρετρο ως την είσοδο του νεκροταφείου.

Τον ύστατο χαιρετισμό απηύθυναν στον Παύλο Γιαννακόπουλο οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Βαρδινογιάννης, που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/6) στη Μητρόπολη.

ΠΗΓΗ: SPORT-FM
Πηγή: skai.gr