Ο αγώνας της χρονιάς, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ, απόψε στο Κίεβο

Τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι στραμμένα στο Κίεβο. Απόψε, στις 21:45, δύο από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, θα αναμετρηθούν στον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ θέλει να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης, για τρίτη σερί σεζόν. Θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά, τα πέντε τελευταία χρόνια, στον τελικό του Champions League. Πέρσι, στο Κάρντιφ, κέρδισε με 4-1 τη Γιουβέντους. Στον σημερινό τελικό διεκδικεί το 13ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή, μετά από 13 χρόνια. Τελευταία φορά κατέκτησε το Champions League, το 2005, στην Κωνσταντινούπολη. Είχε κερδίσει με 3-2 στα πέναλτι (ισόπαλος με 3-3 ο κανονικός αγώνας) τη Μίλαν. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τελικό ήταν το 2007, στο ΟΑΚΑ, όπου είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Μίλαν. Κυνηγάει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα ο τελικός

Ο τελικός του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα. Σε περίπτωση που τελειώσει ισόπαλος με 0-0, στην κανονική διάρκειά του, το Πάμε Στοίχημα, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», θα δώσει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ».

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ θα προσφέρει συνολικά, περισσότερες από 200 επιλογές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, στον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, το σύνολο των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλάγιων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τον συνδυασμό της νικήτριας με τον παίκτη που θα σκοράρει, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα πολλαπλά γκολ του αγώνα, τον τρόπο κατάκτησης του κυπέλλου.
Πηγή: skai.gr