Οπαδοί έδειραν τους παίκτες της Σπόρτινγκ

Περίπου 50 κουκουλοφόροι χούλιγκαν, κρατώντας ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, εισέβαλλαν χθες βράδυ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έδειραν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, λόγω της αποτυχίας της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μετά την ήττα από την αδιάφορη Μαρίτιμο. 

Από την οργή των αγανακτισμένων οπαδών των πρωτευουσιάνων τραυματίστηκαν οι Ζόρζε Ζεσούς, Μπας Ντοστ, Ακούνια, Ρούι Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια και Ρούι Ζοσέ.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί από μαχαίρι ένας φυσιοθεραπευτής, ενώ οι οπαδοί που έκαναν το "ντου" ήταν οπλισμένοι με διάφορα... αντικείμενα.

Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, ενώ ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία να λύσουν το συμβόλαιό τους με την ομάδα.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή (τελευταία αγωνιστική) η Σπόρτινγκ έχασε απ' τη Μαρίτιμο και... χάρισε στην Μπενφίκα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Την Δευτέρα ο πρόεδρος, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, απέλυσε τον Ζόρζε Ζεζούς, οι παίκτες αντέδρασαν και απείλησαν να μην κατέβουν στον τελικό του κυπέλλου, έτσι ο πρόεδρος... το πήρε πίσω.

Πηγή: skai.gr