Έφτασαν στις Αφίδνες τα πρώτα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Παρουσία ισχυρών δυνάμεων στης αστυνομίας έφθασαν τα πρώτα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών για να παρεβρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 8.30 το βράδυ. 

Τα δεκάδες πούλμαν  με τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» συγκεντρώθηκαν από τις 5 τα ξημερώματα στα Μάλγαρα, με την αστυνομία να στέλνει τα λεωφορεία ανά 25, ώστε να μην παρατηρηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό.

Η κινητοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ έρχεται στον απόηχο των των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, λίγες μόνο ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, με απολογισμό δύο αστυνομικούς ελαφρά τραυματίες. Τα επεισόδια ωστόσο είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, περίπου στις 9.50 το βράδυ, μεταξύ οπαδών στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο της ΕΛΑΣ προβλέπει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου. Συνολικά, περίπου 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ τα μέτρα θα είναι αντίστοιχης κλίμακας με εκείνα που λαμβάνονται κάθε χρόνο στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Πηγή: skai.gr