Μπάσκετ: Ο πολιτικός κόσμος για την κατάκτηση του τροπαίου από την ΑΕΚ

Η AEK νίκησε τη Μονακό και ανέβηκε στην κορυφή του Champions League Μπάσκετ, σκοράροντας 100 πόντους (100-94) στον τελικό του Final-4. Οι πολιτικοί εκφράζουν με ανακοινώσεις τους και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συγχαρητήρια προς την ΑΕΚ.

«Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση» απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League.

«Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία και μάλιστα στην επέτειο των 50 ετών από τον πρώτο μεγάλο άθλο της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους»! αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter για την επιτυχία της ΑΕΚ που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League.

«Καλωσορίζουμε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά σήμερα βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η Ελλάδα επιστρέφει» αναφέρει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρττητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter, για την επιτυχία της ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, συγχαρητήρια στους παίκτες. Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύεις με ζήλο, με πάθος, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή», αναφέρει ο κ. Λεβέντης.
Πηγή: skai.gr