Κλείσιμο

Τηλεφωνική επικοινωνία στελεχών Παναθηναϊκού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6 μετά το συμβούλιο των μετόχων της περασμένης Τετάρτης , αναπτύχθηκαν ποικίλες συζητήσεις και οι σχέσεις των δύο συλλόγων κλονίστηκαν με αφορμή κάποιες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ρωσικής ομάδας Βατούτιν οι οποίες παρερμηνεύθηκαν.

Ωστόσο υψηλόβαθμο στέλεχος των Ρώσων, επικοινώνησε με τους πράσινους για να εκτονωθεί η κατάσταση τονίζοντας πως οι παρερμηνείες οφείλονται σε λάθος μετάφραση εκ μέρους του Ρώσου μεταφραστή.

Στην συνομιλία μεταξύ των δύο πλευρών, οι Ρώσοι τόνισαν: χαρακτηριστικά πως τοποθετήθηκαν ως εξης: «κατανοούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την αντίδρασή του ως άνδρα και οικογενειάρχη στο Instagram στα σχόλια των Τούρκων φιλάθλων», ενώ σχολιάζοντας την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του έχει επιβάλει η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισαν πως «ως πρόεδρο του συλλόγου αλλά και ως άνθρωπο που βάζει τα χρήματά του, δεν νοείται να μην του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο». Ωστόσο τα λόγια αυτά δεν μεταφράστηκαν... ποτέ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών η ΤΣΣΚΑ να προχωρήσει και στην έκδοση διευκρινιστικής ανακοίνωσης.
Πηγή: skai.gr