Κλείσιμο

Ch. League: Ο Μανωλάς έστειλε την Μπάρτσα σπίτι της!

Η Ρόμα επικράτησε 3-0 στο «Ολίμπικο» και απέκλεισε την Μπάρτσα σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών, με τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει το γκολ της μαγικής πρόκρισης. 

Οι «τζιαλορόσι» υποχρέωσαν σε... εξαφάνιση την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι και έχοντας κορυφαίο του γηπέδου, τον Κώστα Μανωλά, επικράτησαν 3-0 και ανέτρεψαν το 4-1 της Καταλωνίας, ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών, προχωρώντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, βάσει και των αντιπάλων που είχε απέναντί του και ως επιστέγασμα της απόδοσής του ήρθε το γκολ στο 82', με το οποίο διαμορφώθηκε το 3-0 και η Ρόμα πήρε την πρόκριση. 

Αγνώριστη η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι, που δεν είχαν καμία κλασική ευκαιρία σε 94 λεπτά αγώνα και γυρίζει ταπεινωμένη στη Βαρκελώνη, αποτυγχάνοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρόμα: Άλισον, Μανωλάς, Φάτσιο, Ζέσους, Κολάροφ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Φλορέντσι, Τζέκο, Σικ. 

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Μέσι, Σουάρες. 

Πηγή: skai.gr