Νεύρα και αποβολή για Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

Αν και προηγήθηκαν ακόμη και με 18 πόντους διαφορά οκτώ λεπτά πριν από το τέλος, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην παράταση από τους Ντένβερ Νάγκετς με 128-125, με τον Αντετοκούνμπο να είναι μοιραίος καθώς η αποβολή του αποσυντόνισε την ομάδα του.

Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και έξι ασίστ αλλά αποβλήθηκε 3,5 λεπτά πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου και αυτό στοίχισε ακριβά στους Μπακς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για ένα επιθετικό φάουλ που τον χρέωσαν και ήταν το 6ο του, κι αυτοί τον έστειλαν στα αποδυτήρια.

Η στιγμή έντασης επηρέασε τους Μπακς που στο τελευταίο τρίλεπτο δέχθηκαν επί μέρους σκορ 14-4 και τελικά έχασαν το παιχνίδι στην παράταση.

Βρίσκονται στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας αλλά δύσκολα θα μείνουν εκτός πλέι-οφ, καθώς το Ντιρόιτ έχει τέσσερις περισσότερες ήττες και δύσκολα προλαβαίνει να καλύψει την απόσταση με δεδομένο ότι απομένουν λιγότερα από δέκα παιχνίδια για τη λήξη της κανονικής περιόδου.


Πηγή: skai.gr