Από Δευτέρα οι εξελίξεις αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Παράταση στην αγωνία για το αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης φέρεται διατεθειμένος να περιμένει το ΔΣ της Super League, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, ώστε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο , και κατόπιν σε επαφή με τις FIFA και UEFA να οριστικοποιηθεί για το εάν θα αρθεί η αναστολή του πρωταθλήματος ή όχι.

Χρονικό όριο από τις διεθνείς ομοσπονδίες ποδοσφαίρου δεν έχει τεθεί, και έτσι ο κ. Βασιλειάδης θα περιμένει τις όποιες ζυμώσεις στο συνεταιρισμό του πρωταθλήματος ευελπιστώντας πως βρεθεί μια κοινή συνισταμένη πως ώστε μα προκύψει συναινετικό κλίμα ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι

Εφόσον αυτή εξασφαλιστεί ή αν υπάρχει ρεύμα μεγάλης πλειοψηφίας – υπάρχουν διαρροές ότι με εξαίρεση τον Ολυμπιακό οι υπόλοιπες - 15 τον αριθμό ΠΑΕ - είτε προσυπογράφουν την αυστηροποίηση των ποινών είτε τις αποδέχονται σε πρώτη φάση, τότε η Λίγκα θα ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αυτή θα πάρει τη σκυτάλη ώστε ενημερώσει με τη σειρά της τον υφυπουργό, ώστε να απευθυνθεί με τη σειρά του για τις τελικές κρίσιμες επαφές σε FIFA και UEFA.
Πηγή: skai.gr