Συνέντευξη Εμμανουήλ Καραλή στον ΣΚΑΪ και το Goal Χωρίς Σύνορα

Συνέντευξη στο «Goal Χωρίς Σύνορα» και τη Μάνια Αλιβιζάτου παραχώρησε ο 18χρονος επικοντιστής - φαινόμενο, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο ίδιος δηλώνει ότι αν και είχε πρόταση για υποτροφία από πανεπιστήμιο του Κατάρ, που του έδινε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει και το Κατάρ, δε σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει την πατρίδα του.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει», δήλωσε ο νεαρός επικοντιστής, που πάντως αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying «αλλά δεν το άφησα να με κρατήσει πίσω».

Για την πέμπτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου σημείωσε ότι: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχω καταφέρει», ενώ πρόσθεσε πως «…έχω κάνει θυσίες, αλλά τις βλέπω ως επιλογές. Εγώ π.χ. έχω επιλέξει να μην πάω πενταήμερη ή να μη βγω έξω, γιατί έχω κάποιους στόχους».

Τέλος, ανέφερε πως «η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι πρότυπα. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές και προπονητές στο επί κοντώ. Έχει γίνει κάτι σαν το εθνικό μας αγώνισμα».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: skai.gr