«Έδεσε» Κάναντι ο Ατρόμητος

Η αθηναϊκή ΠΑΕ έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 48χρονο προπονητή από Αυστρία, Νταμίρ Κάναντι, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Αυστριακός τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα του Περιστερίου από το καλοκαίρι του 2017 και μέσα σε αυτό το διάστημα, έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν στον πάγκο των «κυανόλευκων», καθώς βρίσκεται στην τέταρτη και... ευρωπαϊκή θέση.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

"Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

"Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».



Πηγή: skai.gr