Με Λημνιό και Κουλούρη στα φιλικά η Εθνική

Την αποστολή για τα επόμενα παιχνίδια με Ελβετία (23/3, 20:00, Ο.Α.Κ.Α.) και Αίγυπτο (27/3, 20:00, Ζυρίχη) έκανε γνωστή ο Μίκαελ Σκίμπε.

Και επίσημα πλέον, ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το Nations League, από το παιχνίδι της 23ης Μαρτίου κόντρα στην Ελβετία, η οποία θέτει βάσεις για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η αναμέτρηση με τους Ελβετούς ήταν να λάβει χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, όμως τα γεγονότα των τελευταίων ημερών προέτρεψαν τους ιθύνοντες στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα, σήμερα, Πέμπτη 15/3, έγινε γνωστή, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Π.Ο., η αποστολή για τα φιλικά που έρχονται. Οι Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή για τα ματς με Ελβετία και Αίγυπτο είναι οι εξής:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Ρωσία