Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ με τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών στο Μαρκόπουλο, παρουσιάστηκε η στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιπποδρομίες ΑΕ και εκπρόσωποι της διοίκησης της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας. Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, ιδιοκτήτες, Έλληνες και Κύπριοι αναβάτες, καθώς και προπονητές, έδωσαν δυναμικό παρών, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το μεγάλο βήμα που πραγματοποιούν από κοινού Ελλάδα και Κύπρος στις ιπποδρομίες. 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η οποία ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα πρώτα βήματά της, οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις κούρσες που πραγματοποιούνται στον ιππόδρομο Λευκωσίας, κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00, συμμετέχοντας μάλιστα σε κοινό «κουμπαρά». 
Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Ιπποδρομίες ΑΕ Κώστας Αλεξόπουλος καλωσόρισαν τη νέα ενέργεια που εμπλουτίζει το στοιχηματικό προϊόν και ευχαρίστησαν τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας για τη συνεργασία.
Ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας, Αλέξης Χαραλαμπίδης, τόνισε: «Eυελπιστώ ότι σύντομα η συνεργασία θα εισέλθει στη δεύτερη φάση στην οποία εντάσσονται νέες πρωτοβουλίες, όπως οι εκδηλώσεις τύπου «AllStarShow» με τη συμμετοχή των Ελλήνων και Κύπριων πρωταθλητών. Κοινός στόχος των δύο οργανισμών είναι η συνεχής αναβάθμιση των ιπποδρομιών, καθώς και η ενδυνάμωση της συνεργασίας τους προς αμοιβαίο όφελος». 
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ), Μάριος Κουτσομύτης, ανέφερε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Ιπποδρομίες ΑΕ και τον ΟΠΑΠ, για τα σταθερά βήματα που πραγματοποιούν στην ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών. Η EIΔΙΕ είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε συνέργεια με τους Κύπριους ιδιοκτήτες ίππων ή τη Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας με στόχο πάντα την προώθηση του ιπποδρομιακού προϊόντος». 

Οι Κυπριακές Ιπποδρομίες στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες
Η προσθήκη των Κυπριακών Ιπποδρομιών εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, που περιλαμβάνει ήδη τις γαλλικές ιπποδρομίες (PMU), τις Βρετανικές και Ιρλανδικές κούρσες (GBIRacing) και τις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής (Phumelela). 


Πηγή: skai.gr