Αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος o Πρόεδρος της Super League

Την πλήρη διαφωνία των μελών της Super League για τη διακοπή του πρωταθλήματος μετέφερε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο πρόεδρός της Super League Γιώργος Στράτος, κατά τη συνάντησή τους νωρίτερα το μεσημέρι.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και ό,τι θετικό υφίσταται» τόνισε ο κ. Στράτος. Αντίθετα, πρόσθεσε, η διακοπή αποτελεί  ενδεχόμενο οπισθοδρόμησης και απρόσμενο άλλοθι για όσους θα ήθελαν να κρυφτούν πίσω από αυτή.

Παράλληλα ο κ. Στράτος ανέφερε ότι η διακοπή θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέραν των οικονομικών συνεπειών επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες της Superleague. Σημείωσε πως υπάρχει νόμος και πρέπει να εφαρμοστεί καθώς υπάρχουν οι ποινές και τα αρμόδια θεσμικά όργανα. 

«Είμαστε αρωγοί σε ότι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου σε συνδυασμό και εναρμονισμένα πάντα με τους διεθνείς κανονισμούς και τη νομοθεσία και έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις» κατέληξε ο κ. Στράτος.

Πάντως, ο κ Βασιλειάδης σε δηλώσεις του το πρωί ανέφερε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξουν συμφωνημένοι κανόνες και ηρεμία.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε γιατί ο κ Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο με το πιστόλι και διερωτήθηκε τι φταίνε οι υπόλοιπες ομάδες και ιδιαίτερα οι μικρές που θα πληγούν οικονομικά από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Χαρακτήρισε το κ Σαββίδη προσωπικό φίλο του κ Τσίπρα και του κ Καμένου και ιδιαίτερα ευνοημένο από την Κυβέρνηση.

Πηγή: skai.gr